Onze geschiedenis

Stel je bent op een verjaardag… en er wordt aan je gevraagd bij wat voor soort bedrijf je werkt, dan zou je het volgende kunnen antwoorden:

Wij zijn creatieve architecten die jouw verhaal met impact tot leven brengen. Boozed maakt een zichtbaar en tastbaar. Boozed heeft alle bouwstenen in huis, van advies, ontwerp, concept tot implementatie. Alle disciplines om een idee te vertalen naar een experience die ertoe doet.

1995

Joost is gestart met het exploiteren van een mobiele cocktailbar en Cocktails & More is geboren.

1998

Kim haakt aan en samen werken Kim en Joost het Cocktails & More concept nog verder uit.

2000

Cocktails & More blijft groeien en zijn inmiddels ook gestart met brandevents, beurzen, maatwerkopdrachten en de losse verhuur van de bars.

2005

We zijn niet te stoppen en het is zelfs zo druk dat Kim & Joost nu fulltime aan Cocktails & More werken!

2007

Cocktails & More past toch niet helemaal meer bij de diensten die wij leveren en daardoor stappen we over op de nieuwe bedrijfsnaam: Booz Event Design B.V.. Naast een nieuwe naam hebben we ook aantal nieuwe aanwinsten, want de eerste werknemers zijn inmiddels een feit.

2008

We blijven groeien en hebben meer ruimte nodig!  Daarom verhuizen we naar een nieuw pand van 1300m³ in Den Hoorn.

2009 / 2010

De financiële crisis gooit roet in het eten bij velen mooie opdrachten en voor diverse klanten, maar we blijven positief en gemotiveerd.

2012

Het bedrijf blijft maar groeien en moet nogmaals verhuizen, dit keer naar een pand van 2000m³ in Rijswijk.

2018

And again …. Booz Event Design B.V. gaat nogmaals verhuizen en deze keer naar een pand van 4000m³ in Delft met twee heerlijke loading docks, waar het magazijn team extreem blij mee is!

2020

Een vliegende start en toen kwam de Corona crisis. De gehele markt lag op zijn kop, telkens nieuwe maatregelen en het was een continu proces van de nieuwe markt verkennen en ons daarnaast klaarmaken voor de tijd die komen gaat….

2022

Ondanks de crisis zijn we hard doorgegaan en hebben we gestreden. We hebben er zelf een extra pand van 1300m2 bij in Delft. Inmiddels met een team van 43 collega’s en zo’n 60 freelancers. En weet je wat? We zijn nog lang niet klaar met groeien…

Ook zijn we overgestapt op een nieuwe naam en noemen we onszelf vanaf nu Boozed Experience Creators.

2023

Trots, dat we onszelf sinds augustus een B Corp organisatie mogen noemen! Een B Corp worden is overigens geen bestemming – het is een lanceerplatform voor een betere, groenere, geweldigere wereld. Samen met een wereldwijde groep van B corps duiken we in het diepe van impact-gedreven ondernemerschap.